Gulasj med alpakkakjøtt – en ny favoritt!
- Line
- 6. sep.
- 1 min lesing
Noen ganger dukker det opp en idé som bare må prøves. Jeg satt og så gjennom bloggen til Helleskitchen – som alltid er full av inspirasjon og spennende retter – og snublet over en fristende oppskrift på gulasj. Det fikk meg til å lure: Hvordan ville en gulasj med alpakkakjøtt smake?
Vel, jeg prøvde – og det ble helt fantastisk!
Alpakkakjøttet passer utrolig godt til den rike, krydrede smaken i gulasj. Mørt, smakfullt og litt annerledes – på den aller beste måten. Dette ble rett og slett en ny favoritt her i huset. Jeg ble så fornøyd med resultatet at jeg tok kontakt med Helleskitchen for å høre om jeg kunne dele oppskriften med vår lille vri på nettsiden vår. Det syntes hun heldigvis var både spennende og helt i orden!
Så nå finner du oppskriften på gulasj med alpakkakjøtt på hjemmesiden vår – perfekt til en rolig søndagsmiddag, eller når du vil imponere med noe litt utenom det vanlige.





Kommentarer